Om forfatteren : : Intervju : : Lydbok : : Musikk : : Bestill : : Kontakt


Vind - Aldridalens hemmelighet
er en bok for unge i fantasysjangeren. Boken er gitt ut av Dreyerbok Forlag, november 2012. Dette er første bok av fire om gutten Kjell og hans opplevelser i landet Gilol.

Til bøkene hører det også musikk. Musikalske temaer blir beskrevet i boken/bøkene og er en del av lydbøkene.

Musikken er lansert på itunes og Spotify/Winmp/Platekompaniet mm og selges også separat som egen lydbok.

Sammendrag

En ond, svart tåke har begynt å sige inn over landet Gilol. Tåken suger all glede og livslyst fra dem som puster den inn. Dyr og mennesker får svarte øyne og forvandles til ondskapsfulle drapsmaskiner.

Innbyggerne i landet er nødt til å få hjelp, og den utvalgte er Kjell.

Kjell går i sjuende klasse. Han blir til stadig plaget av Roger og bøllene på skolen. En dag klarer Roger å ta medaljongen fra Kjell. Den er et spesielt arvestykke fra bestefar. Kjell klarer å få tilbake medaljongen og kommer seg i sikkerhet på rommet sitt hjemme. Det er da han merker at det er noe rart med den.

Det har aldri vært et foto inni før, men akkurat denne dagen inneholder medaljongen et slitt bilde av en gammel mann med grått skjegg og potetnese.... Den gamle mannen ber Kjell om å skynde seg. "Sett fingeren på bildet og kom nå!" sier han.

Fra da av blir verden aldri den samme for Kjell. Han havner i landet Gilol og blir venn med glottene og får fly på grovlene. Men mest av alt får han oppleve kampen mellom rå ondskap og det gode. Og han oppdager at det er HAN som er nøkkelen til en eventuell seier over det onde...

Nyheter
Bli med på Aksjon Bokrulling du også. Klikk deg inn på facebooksiden og bli med :-)

Skolebesøk. Øystein møtte over 200 ivrige skoleelever på Sandved skole til skrivekurs. Del dine leseopplevelser
Har du allerede lest VIND - Aldridalens hemmelighet? Del dine leseopplevelser med andre. Legg igjen en kommentar på facebook eller send forfatteren en mail. Dine opplevelser kan bli publisert her på nettsiden dersom du ønsker det.
post@oysteinnyboe.no